loader
Termeni si conditii

Smart Way este denumirea comerciala a Smart Way (Travel&Events) SRL, persoana juridica cu sediul in Bucuresti, Str. Finlanda, nr 25, et. 2, ap. 3, București, Sector 1, România, inregistrata la Registrul, avand CUI RO 33381874, numita in continuare Smart Way.
Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.
In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului https://pathpathology.ro, Smart Way isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

Continutul site-ului https://pathpathology.ro este proprietatea Smart Way.
Smart Way garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul https://pathpathology.ro, in interes personal (efectuarea de înregistrare online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Smart Way fara acordul prealabil scris al acesteia.
Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea Smart Way, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.
Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Securitate

Dacă utilizați Site-ul, sunteți răspunzător pentru asigurarea confidențialității datelor privitoare la datele dumneavoastră de acces către eveniment/curs, cum ar fi numele de utilizator și parola și sunteți de acord să vă asumați întreaga responsabilitate pentru activitățile/acțiunile desfășurate pe Site cu contul și parola dumneavoastră. În cazul în care suspectați că, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastră, confidențialitatea acestor date de acces a fost compromisă, veți notifica imediat Smart Way pentru a bloca accesul la cont și a vă genera cât mai rapid un nou set.
Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui site și tentativă de efectuare a acestora, incluzând fără a se limita la: utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializării lor, blocarea accesului, ș.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Politica de confidențialitate

Vă rugăm să accesați și secțiunea destinata Politicilor de confidențialitate/livrare/siguranța datelor cu caracter personal

Contact

Pentru mai multe detalii a se vedea și pagina de contact

en_USEnglish